Düzce'ye Gelsene
tr en ar de fr ru
>
>
Düzce’de Dünya Çevre Günü Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Düzce’de Dünya Çevre Günü Yürüyüşü Gerçekleştirildi

12.07.2023
Düzce’de Dünya Çevre Günü Yürüyüşü  Gerçekleştirildi

Düzce’de Dünya Çevre Günü Yürüyüşü Gerçekleştirildi

icon
“Düzce Belediyesi tarafından Türkiye Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ‘Temiz Şehir Düzce’ temalı kortej yürüyüşü ve çeşitli spor etkinlikleri düzenlendi. Hafta çerçevesinde yapılan resim ve atık pil toplama yarışmalarının ödülleri de etkinlikte sahiplerini buldu. “


Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Türkiye Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sosyal İşler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü işbirliği ile bir dizi etkinlik düzenlendi. Belediye önünden Antıpark meydanına düzenlenen kortej ile başlayan etkinliklere başta temizlik personelleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Organizasyona Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Beytullah Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal ve ilgili kurum müdürleri de iştirak ederek destek verdi.

MİNİKLER’DEN ‘SIFIR ATIK’ DEFİLE ŞOVU
İstanbul Caddesi üzerinden Anıtpark meydanına kadar süren kortej yürüyüşünün ardından alanda kurulan atölye ve sergiler katılımcılar tarafından gezildi. Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi Kelebekler Sınıfı tarafından gerçekleştirilen ‘Sıfır Atık Defilesi’ ile başlayan etkinliklerde daha sonra TOBB İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan tekvando gösterisi katılımcıların alkışları eşliğinde gerçekleştirildi.