Düzce'ye Gelsene
tr en ar de fr ru
>
>
Düzce Şelaleleri Turu

Düzce Şelaleleri Turu

Düzce Şelaleleri Turu

Düzce Şelaleleri Turu

icon
“Tabiat Şehri Düzce'de Doğanın Tüm Renklerine Doyacağınız Birbirinden Güzel Şelaleleri İle Bir Tura Hazır mısınız?“
1Aydınpınar Şelalesi Yeşilin her tonunu yaşayabileceğiniz doğa harikası bir şelale
Sabah güne temiz ve bol oksijenli bir havada başlayarak ilk rotamız Aydınpınar Şelalesinde başlıyoruz. (İsteğinize bağlı Aypınpınar Şelalesindeki tesiste kahvaltı ile başlayabilirsiniz) Sabah güne temiz ve bol oksijenli bir havada başlayarak ilk rotamız Aydınpınar Şelalesinde başlıyoruz. (İsteğinize bağlı Aypınpınar Şelalesindeki tesiste kahvaltı ile başlayabilirsiniz)
sb43.jpg
2Efteni Gölü Kuş sesleri içerisinde kahvenizi yada çayınızı yudumlar iken huzur dolacaksınız.
Efteni Gölü çevresindeki en önemli fauna elemanlarını su kuşları oluşturmaktadır. Bünyesinde 35 tanesi kalıcı olmak üzere toplam 150 çeşit kuşa ev sahipliği yapmaktadır.
sb862.jpg
3Güzeldere Şelalesi Kayın ve gürgen ağaçlarının gölgesinde dinlenip şelalenin o muazzam melodisi ve görüntüsü ile dinlendiğinizi hissedeceksiniz.
630 rakımda dağın yamacından süzülerek akan şelalenin huzurlu ortamında resim ve vidolarımızı çekip bu güzel ortamı arşivimize alıp diğer rotamız için yola çıkıyoruz.
sb45.jpg
4Samandere Şelalesi Gizemli ve büyüleyici bir şelaleyi görmeye hazırmısın?
"Cadı Kazanı" adi ile ün yapmış doğa harikası Samandere Şelalesi Tabiat Parkında orta düzeyde zorluk derecesinde olan kanyon içersinde yer alan şelalemizi gezip resmediyoruz. (İsteğinize bağlı olarak Samandere Şelalesinde yer alan tesiste veya yol üzeri yer alan tesislerde bölgeye özel alabalık yiyebilirsiniz)
sb47.jpg