Düzce'ye Gelsene
tr en ar de fr ru
>
>
BIYIK: ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITIYORUZ

BIYIK: ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITIYORUZ

11.12.2023
BIYIK: ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITIYORUZ

BIYIK: ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITIYORUZ

icon
“Düzce’nin tanıtımı için yeniden güç birliği yapan Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, bu kez İzmir’de düzenlenen TTI İzmir 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi’nde yerini aldı.“

Sadece yurt içi değil yurt dışından da yoğun ziyaretçi ve firma katılımı olan fuarda Düzce’nin yöresel ürünleri ve şehrin doğal güzellikleri tüm dünyaya tanıtılıyor.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği iştiraki TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından bu yıl 17. düzenlenen Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi Fuarizmir’de başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Türkiye’nin ve dünyanın farklı destinasyonlarından çok sayıda katılımcı firma ve turizm profesyonelini ağırlıyor.

Antalya YÖREX Fuarı’ndaki başarılı tanıtım hamlesinden sonra bu kez İzmir Fuarı için omuz omuza veren Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, bir kez daha gözlerin çevrildiği bir stant hazırladı.

7-9 Aralık’ta Türkiye’nin turizm değerlerini dünyayla buluşturacak olan TTI İzmir 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi’ndeki bu örnek iş birliği ile Düzce’nin turizmine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Fuarın açılışına Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın yanı sıra Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi de katıldı. Düzce TSO Başkanı Bıyık, Düzce’nin tanıtımına önemli fayda sağlaması amaçlanan etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmede, her platformda Düzce’yi en iyi şekilde tanıtmaya, Düzce’nin turizm potansiyeline katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Düzce’nin tanıtıldığı stant, Hall A’da ziyaretçileriyle buluşuyor.