Düzce'ye Gelsene
>
>
Günübirlik Akçakoca Turu

Günübirlik Akçakoca Turu

Günübirlik Akçakoca Turu

Günübirlik Akçakoca Turu

icon
“Karadeniz'in incisi Türkiye'nin ilk turizm destinasyonlarından olan Akçakoca ilçesinde güzel bir günübirlik tur programına hazır mısınız?“

Güne güzel bir yöresel kahvaltı ile başlamak isterseniz tarihi yukarı mahalle pazarına gidebilirsiniz. Tarihi evleri bölgeye özel yöresel ürünlerin bulınduğu tarihi pazarda alışveriş yapabilirsiniz.

Tarihi yukarı mahalle pazarına yakın mesafede olan Cumayanı Ören yerine giderek, tarihi çınar ağacını, Evliya Camiini gezebilir dere kenarında dinlenebilirsiniz.

Unesco Dünya miras listesinde yer alan Ceneviz Kalesine giderek yıllara meydan okumuş kale surları içersinde bölgeye has taflan ağaları altında çayınızı, kahvenizi yudumlar iken deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.
 
Güzel geçen bir günü dilerseniz Akçakoca sahil şeridinde yer alan balık resturantlarında öğle yemeğinizi alabilir yada şehir merkezinde yer alan esnaf lokantalarında yemeğnizi yiyebilirsiniz.
 
Sarkıt ve dikitleri ile gelen ziyaretçilerin dikkatini çeken Fakıllı mağarasına geçebilirsiniz. Astım hastalrına iyi gelen yaz kış hava sıcaklığı sabit olan mağarada güzel resim kareleri yakalabilrsiniz.